۱- یک فقره فیلم « بروس لی» از تلویزیون پخش می شود!
۲- « بروس لی» با سروصداهای خاص خودش، وسیله ای را دور بدنش می چرخاند و حریفانش را نقش بر زمین می کند،
۳- شما شدیدا جوگیر می شود،
۴- به اولین مغازه فروش لوازم ورزش های رزمی رفته، یک جفت از همان وسیله مذکور را خریداری می کنید،
۵- …………………………………………….. !
۶- حالا علاوه بر یک سر و کله زخمی، یک لوستر خرد شده، شیشه تلویزیون آسیب دیده و یک آینه شکسته هم روی دستتان مانده است!
درست حدس زدید! می خواهیم در مورد نانچاکو (نونچاکو) صحبت کنیم! همان سلاحی که اگر شما هم تا به حال جوگیرانه امتحانش کرده باشید، احتمالا تجربه ای شبیه به آنچه ذکر شد را پشت سر گذاشته اید.
«نانچاکو» را بدون اغراق می توان شناخته شده ترین سلاح رزمی در دنیا دانست که این محبوبیت بیشتر از فیلم های بروس لی نشات گرفته است. البته خیلی ها با دیدن فیلم های رزمی تحت تاثیر قرار گرفته و به تقلید از هنرپیشه های آنها، به زبان عامیانه شروع به لنگ و لگد انداختن می کنند و ممکن است خیلی اوقات تقلید بعضی از این حرکات چندان خطر آفرین نباشد، اما حقیقتا حرکات «نانچاکو» جزو این بعضی ها نیست.
اگرچه «نانچاکو» به اندازه برخی دیگر از سلاح های نه چندان معروف رزمی برای دنیای امروز کاربردی نیست، اما، یادگیری و تمرین بروی حرکات آن، به شکل کاملا محسوسی می تواند باعث بهبود تعادل و هماهنگی بین اعضا و عضلات درگیر، در رزمی کاران شود. به هرحال اگر شما هم به هر دلیلی جزو هواداران این سلاح محبوب هستید، بهتر است قبل از هر گونه تجربه ناخوشایندی، این توصیه ها را جدی بگیرید:
۱- فراموش نکنید استفاده ایمن از این سلاح رزمی، نیاز به کسب مهارت فراوان دارد. بنابراین سعی نکنید بدون مربی کارآزموده، و از راه آزمون و خطا، کار با این سلاح را فرابگیرید.
۲- تا زمانی که مهارت لازم را کسب نکرده اید، فقط از «نانچاکو»های اسفنجی و سبک که مخصوص تمرین و آموزش هستند استفاده کنید، نه از «نانچاکو»های واقعی.
۳- از تمرین در مکان های بسته و محدود مثل اتاق خانه پرهیز کنید. تاجایی که امکان دارد سعی کنید ضمن حفظ فاصله خود از افراد دورورتان، در محیط های باز به تمرین بپردازید.
۴- متاسفانه در کشور ما، استاندارد خاصی جهت تولید اینگونه وسایل وجود ندارد. بنابراین هنگام خرید «نانچاکو» دقت کنید که هم زنجیر یا طنابی که دو تکه ی چوبی یا پلاستیکی «نانچاکو» را به هم متصل می کند، و هم محل اتصال آنها محکم و در مقابل چرخش و حرکات ناگهانی مقاوم و قابل اعتماد باشد.
۵- این سلاح، بیشتر یک سلاح تهاجمی است تا یک سلاح تدافعی. ضربات آن نیز بسیار مهلک و تا حدود زیادی غیر قابل کنترل است. لذا فکر حمل و استفاده از «نانچاکو» به عنوان وسیله ای جهت دفاع شخصی، ایده چندان جالبی نیست. زیرا علاوه برآنکه استفاده از آن نیاز به مهارت زیادی دارد، ضربات مهلک آن نیز ممکن است برای فرد مضروب و شما، مشکلات جبران ناپذیری را ایجاد کند.
۶- کلا در زندگی، سعی کنید زیاد جوگیر نشوید!
—
مازیار عبداللهی نیا / ماهنامه رزم آور / دی ۸۶
—
یک دیدگاه بر “مرگبار دوست داشتنی!”
سلام، یک فیلم رزمی قبل از انقلاب به نمایش در آمد با نام مثلث خشم که مشخصات لاتین فیلم را میخواستم.
موضوع فیلم :یک افسر ارتش نازی که در یک اردوگاه مسابقات رزمی راه میندازه…
دوست گرامی، من در مورد فیلمی که عنوان فرمودید اطلاعات کافی ندارم. اما کامنت شما اینجا منتشر می شود و دوستان دیگری که ممکن است در مورد این فیلم اطلاعاتی داشته باشند می توانند به کامنت شما پاسخ بدهند.
موفق باشید.
@مازیار عبداللهی نیا
سلام
اسم اون فیلم Karate Killer (1976) هست
من دارمش
اینم آدرسش در سایت آی ام دی بی
http://www.imdb.com/title/tt0080999/?ref_=fn_tt_tt_1
وقتی بچه بودم با ویدئو این فیلم رو دیدم متاسفانه در گذشته تو ایران اکثر فیلم ها اسم من در اوردی روشون میزاشتن و دیگه نمیشه پیداش کرد