درباره MMA بیشتر بدانیم

این روزها دوباره جو عمومی نسبت به مسابقات MMA داغ شده و همچنان کسانی که تازه با این مسابقات آشنا می­شن بین مجموعه ای از اطلاعات درست و غلط و برداشتهای شخصی سرگردانند. این کتاب کوچیک نسخه به روز شده همون جزوه قدیمیه “این است MMA” هست که احتمالا خیلی هاتون قبلا دیده بودید، یک سری اطلاعاتش به روز شد و مختصری هم بهش اضافه کردم. امیدوارم بتونه در حد یک راهنمای خیلی ساده برای کسانی که تازه با این رشته آشنا شدن و می­خوان بیشتر در موردش بدونن مفید باشه.

تصمیم داشتم تو این نسخه جدید از تصاویر فایترهای ایرانی، ایرانی تبار، افغان و… استفاده کنم که معرفی این فایترها هم بشه، اما خب اینجوری تعداد عکسها خیلی از متن بیشتر می­شد و توی ذوق می­زد، بعد گفتم روی جلدش این کار رو بکنم و… خلاصه آخرش از این نظر اون چیزی که مد نظرم بود نشد! یعنی حقیقتش فرصت نشد درست و حسابی روش وقت بذارم. به هرحال امیدوارم اون دوستانی که از عکسشون استفاده کردم راضی باشن و باقی دوستان هم به بزرگی خودشون ببخشن. به امید خدا تو نسخه های بعدی جبران می­ کنم. اگر عمری باقی بود تو نسخه بعدی قوانین کامل داوری با جزئیات، معرفی کامل سازمانهای شاخص MMA، اسامی تکنیکهای رایج و اصطلاحات پرکاربرد رو هم بهش اضافه می کنم.

اما برسیم به خود رزمی کارها، می دونم برای رزمی کارها یک سری مسائل دیگه مهمه، مثل کسب اطلاعات در مورد چگونگی ورود به این مسابقات، بحث اسپانسرینگ، ماجرای سایت sherdog و اینکه مبنای ثبت رکوردهاش چیه، اصلا این رکوردها چه کارکردی تو افزایش شانس فایترها در ورود به سازمانهای معتبر داره یا نداره، کمپ های آموزشی و اینکه رفتن به این کمپها شرایط خاصی داره یا نه، سازمانهای بزرگ بر چه مبنایی فایترهاشون رو انتخاب می کنن و این داستانا. خب این بحث مفصلی می طلبه، به همین خاطر گفتم اگر تو قالب فایل صوتی باشه بهتره. قول می دم خیلی خیلی زود این فایلهای صوتی رو آماده کنم که توش خیلی مفصل درباره این مسائل با هم صحبت کنیم. اگر نظر یا پیشنهادی هم دارید خوشحال می شم بشنوم؛ اینکه مثلا در چه مواردی بیشتر دوست دارید اطلاعات کسب کنید و چه موضوعاتی رو فکر می کنید بهتره بهش بپردازیم.

لینک مستقیم دانلود

یک دیدگاه بر “درباره MMA بیشتر بدانیم
  1. مهدی 09152227825 گفت:

    سلام.اگه کسی خواسته باشه بره تو این رشته از کجا باید شروع کنه

  2. مبارز گفت:

    سلطان چیزی که خیلی مهم مجوز پزشکی و قوانین مربوط به هر سازمانیه که باهم فرق دارن و طی مطالعه ای که داشتم این سخت گیری فقط در امریکا و برای یو اف سی وجود دارو میخواستم ببینم سازمان های دیگه رو چه روالی از این لحاظ هستن اگه میشه به ایمیلم مطالبو ارسال کنید چون به حتی لاتینم اطلاعات پیدا نکردم

    • مازیار عبداللهی نیا گفت:

      قوانین هر سازمان که راحت ترین راهش اینه به سایت رسمی اون سازمان مراجعه کنید و تو قسمت rules در موردش اطلاعات کسب کنید. مجوز پزشکی در آمریکا توسط کمیسیونهای ایالتی صادر می شه و در کشورهای دیگه هم بستگی به قوانین کلی اون کشور و سازمان مربوطه داره که کلا چه در آمریکا و چه خارج از اون چیز خاصی نیست، بیشتر روی این موضوع متمرکزه که شما از لحاظ جسمی مشکلی که باعث بشه در مبارزه جونتون به خطر بیفته نداشته باشید.

  3. ابوالفضل گفت:

    چطور میشه اسم سازمان های این رشته رو فهمید اگه میشه جواب روربه این شماره بفرستین

    • مازیار عبداللهی نیا گفت:

      عبارت MMA organizations رو گوگل کنید، پیداشون می کنید.

    • Mohammad گفت:

      سلام میشه راجبه دسته بندی وزن ها در mma توضیح بدید؟
      بعد موضوع دیگه اینکه از کجا می تونم اطلاعاتم رو افزایش بدم در مورد این ورزش؟ چه از دید اصطلاحات چه از دید اشنایی با ورزش کاران

      • مازیار عبداللهی نیا گفت:

        سلام، در مورد دسته بندی وزنی و برخی از اصطلاحات رایج این رشته، در همین جزوه که جهت دانلود گذاشته شده صفحه ۱۲ و ۱۳ توضیحاتی داده شده.
        در مورد فایترها هم می تونید در سایت sherdog.com که یک جورهایی بانک اطلاعات مبارزان ام ام ای هست در مورد سوابق ورزشکاران این رشته اصلاعات به دست بیارید.

  4. عرفان حسن نیا گفت:

    سلام
    من یه پسر ۱۸ ساله ام و تغریبا ۱۴۰ کیلو وزن دارم
    و عاشق این ورزشم خیلی دوست دارم که این ورزش رو یاد بگیرم از یه دوره دوماهه هم برای کم کردن وزنم به باشگاه رفتم و وقتی خانوادم متوجه علاقه ام به این رشته شدن جلویم را گرفتن و نمی گزارن این رشته را ادامه بدهم باید چی کار کنم

    • مازیار عبداللهی نیا گفت:

      سلام،
      خب از اونجایی که متاسفانه این رشته خصوصا در کشور ما بد معرفی شده و همیشه همراه با صحنه های خشن و… بوده، طبیعیه که خیلی از خانواده ها نگران فعالیت فرزندشون در این رشته باشن. شما بهتره سعی کنید اطلاعاتشون رو از این رشته بالا ببرید و تا زمانی که نگرانیشون برطرف بشه یا شما کمی مستقل تر بشید که بتونید خودتون تصمیم گیر باشید، فعلا به جای ام ام ای روی رشته دیگه ای که در نهایت بخشی از ام ام ای هست مثل کشتی، جودو، کیک بوکسینگ یا حتی اگر کلا با رشته های رزمی مخالف هستند روی بدنسازی و تناسب اندام تمرکز کنید.

1 بازتاب‌ها و بازخوردها برای "درباره MMA بیشتر بدانیم"
  1. […] اشاره کردید «بعضی دوستان که از اصلا از MMA چیزی نمی دونن فاز منفی بافی می گیرن» و«تحلیلگرای […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.