کافی است یکبار هوس کنید با شلوار جین یکی از تکنیکهای پا را اجرا کنید تا با یک صدای قررررچ… حساب کار دستتان بیاید و خیلی زود متوجه شوید که اجرای بیشتر تکنیکهای پا با چنین شلوارهایی چه آبروریزی هایی در پی خواهد داشت! ظاهرا در دهه هفتاد و هشتاد میلادی که اوج محبوبیت فیلمهای رزمی در ایالات متحده بوده است، تعداد افرادی که چنین اتفاقی را تجربه کرده باشند بسیار زیاد بوده و پس از این تجربه تلخ و از آنجایی که از قدیم گفته اند احتیاج مادر اختراع است، به فکر طراحی و دوخت شلوار جینهایی با خشتک(کلمه مودبانه تری برایش پیدا نکردم) گشادتر که امکان اجرای ضربات رزمی پا را فراهم می کند می افتند تا این مشکل بزرگ را حل کنند!

از جمله افراد پیشرو در این زمینه جناب “چاک نوریس” رزمی کار و هنرپیشه معروف که خصوصا در آن زمان بخاطر همبازی بودن با بروس لی بسیار مشهور بود، بوده است. این شلوارها را شرکت Century یکی از بزرگترین شرکتهای تولید وسایل ورزشهای رزمی تولید می کند. این آگهی تبلیغاتی مربوط به همان دوران است. البته این شلوارها هنوز هم توسط همین شرکت تولید و عرضه می شوند.
—
عالیه ! خوشمان آمد ! سایت شما رو تازه گیر آوردم ! لطفا آموزش هم بزارید !
سلام
عکس مربوط به “چاک نوریس” استاد کاراته دان هشت هست که در آن زمان در فیلم راه اژدها با سیجو بروسلی همبازی بوده و ربطی به “جولوئیس” نداره .. بهرحال اگر برای فروش دارید قیمت بفرمائید
ممنون از دقت نظرتون، کاملا درسته و اصلاح شد. نه، خود شرکتش هم دیگه این محصول رو تولید نمی کنه. مال همون دوران و خال و هوای خاص اون زمانه.